Vishandel Van As Zeeland

Korringaweg 33
4401 NT Yerseke
0113 - 570930
0113 - 573796

Verse Vis

Vishandel Van As Zeeland is dé plek waar u moet zijn voor al uw verse vis. Wij zijn de visspecialist in Zeeland met het grootste assortiment aan verse vis. Doordat wij dagelijks nieuwe aanvoer ontvangen van verse vis, bent u ervan verzekerd dat u bij ons altijd de meeste verse vis van de hoogste kwaliteit krijgt. Ondanks ons ruime assortiment kan het soms gebeuren dat wij een specifieke vissoort die u zoekt niet in huis hebben. Doordat wij korte en snelle lijnen met onze leveranciers hebben, zorgt ook dit niet voor problemen. Wacht een kwartiertje onder het genot van vers gebakken kibbeling of een heerlijke Hollandse Nieuwe terwijl onze medewerkers de vis die u zoekt bij één van onze leveranciers gaat halen. Wanneer u speciaal wensen heeft, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Vervolgens geeft u uw bestelling door en onze medewerkers zorgen er voor dat uw bestelling klaar ligt wanneer u deze wilt ophalen. Zo voorkomt u dat u lang moet wachten.

De beste service

Bij Vishandel Van As Zeeland hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat er aan al uw wensen wordt voldaan. Wij kunnen al uw vis voor u fileren of panklaar maken. Dit voorkomt dat u zelf nog thuis aan de slag moet en bespaart u een hoop tijd en rommel. Wilt u voor een langere periode vis inslaan? Bij Vishandel Van As Zeeland is dit geen enkel probleem. Wij portioneren uw vis voor u en verpakken het vervolgens vacuüm zodat u het gemakkelijk een lange tijd in de vriezer kunt bewaren. Heeft u nog een lange reis voor de boek? Geen probleem, wij pakken uw vis vakkundig in met ijs zodat het ook tijdens uw reis in orde blijft.

Bezoek onze prachtige winkel

Kom dus snel langs in onze winkel voor al uw wensen op het gebied van verse vis. Naast een ruim assortiment aan verse vis, beschikken wij ook over een ruim assortiment aan levende schaal- en schelpdieren. U kunt zelf uw kreeft uitzoeken uit onze kreeftenbak en vervolgens mee naar huis nemen. Verser kan dus niet! Natuurlijk staat Yerseke bekend om haar mossels. Wij zijn dan ook de enige echte mosselwinkel van Yerseke. Onzewinkel beschikt over een waterleiding die direct vers water uit de Oosterschelde pompt. Hierdoor houden wij onze mossels levend in Oosterschelde water. Wij scheppen onze mossels dus direct uit het water waardoor wij u kunnen voorzien van de beste kwaliteit mossels.

Vishandel Van As Zeeland

Korringaweg 33
4401 NT Yerseke
0113 - 570930
0113 - 573796

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten